Simac2000 Empresa
                         
Castellano                    
Simac2000

EMPRESA

Empresa construïda amb la finalitat de realitzar projectes d'enginyeria i instal·lacions de climatització, fred industrial, energia solar (tèrmica i fotovoltaica) i renovables, així com proveir de serveis de manteniment integral d'instal·lacions.
El seu fundador te una àmplia experiència de més de 20 anys en el muntatge de noves instal·lacions i manteniment industrial en general, durant la seva estança en empreses punteres en aquest tipus de serveis en l'àmbit nacional.
Del mateix mode, el capital humà involucrat en l'empresa també disposa de dilatada formació y experiència, de 7 a 12 anys com a mitja, en cadascun dels sectors de les seves especialitats i en els quals presenten els serveis de: Instal·ladors de Climatització, Frigoristes, Tècnics especialistes, càmeres frigorífiques, manteniment i reparació d'equips de climatització.

       
 
A Simac queden agrupades totes les activitats d’enginyeria i muntatge d'instal·lacions així com de presentació de serveis de manteniment, gestionant des de la unitat central, el tipus d'instal·lació nova a fer o incidència registrada als contractes de manteniment.
  Projectes d'Enginyeria
Climatització Industrial
Energies Renovables
 
 
                         

 

 


C/ Vergueria del Penedès, Nau 31
Pol. Industrial Molí d’en Serra
Santa Oliva (Tarragona)


TEl. 977 66 64 46 / 607487501 / 654394314
angel@simac2000.com
nuri@simac2000.com
oficina@simac2000.com